Profielfoto met zakelijke uitstraling

Zakelijk social media portret | Zoals Hein het Ziet!

Je profielfoto, ben jíj dat?

Natuurlijk staat er een fotootje van je op je profiel op social media en WhatsApp. En voor dat congres waar je mag spreken, of bij dat artikel in een vakblad, duikel je ook nog wel even een foto op waar je best goed op staat. Maar om nou te zeggen dat je daar precies de juiste zakelijke uitstraling hebt? Nou nee. Je weet best dat die eerste indruk van belang is. Dat zo’n zakelijke foto bepaalt welk beeld je toekomstige klanten van je krijgen. Maar om ze nou speciaal te laten maken – daar kom je elke keer maar niet aan toe… En dat is ontzettend jammer.

Je kunt maar eenmaal een eerste indruk maken!

Zorg dus dat die eerste indruk goed is. Stem je foto af op het gebruik. Dit wil zeggen dat je de kijker aankijkt, met een rustige achtergrond en een open houding. Je wekt als het ware de indruk dat je blij bent een goede bekende weer te zien. Je maakt contact. Bovendien straal je op zo’n profielfoto voor LinkedIn of WhatsApp natuurlijk precies uit wat jou uniek maakt in je werk. Jíj bent zichtbaar, je kwaliteiten zijn zichtbaar.

Professionele portretfoto

Om zo’n perfecte portretfoto te maken, moet je je op je gemak voelen. Je professionele zelfverzekerdheid moet de ruimte krijgen om aan de oppervlakte te komen. Dat is best lastig als je het een beetje spannend vindt om voor de camera te staan. Als je het ongemakkelijk vindt als het om jóu (en je uiterlijke voorkomen) draait.

Eigen studio

Daarom maken we je portret in alle rust in mijn fotostudio in Zoetermeer. Er is tijd voor een goede kop koffie of thee en een gesprek over het plezier in je werk, zodat jij ontspannen en authentiek op de foto komt. En omdat ik weet dat je het druk hebt, kun je ook aan de randen van de werkdag bij me terecht.

 

Ja, laten we het maar meteen doen! Bel mij nu op 06 53 55 53 53 of stuur een mail naar Hein@zhhz.nl.

 

Investering

Voor een aansprekende en professionele portretfoto’s investeer je natuurlijk de tijd die wij in mijn studio aan de slag zijn. Daarnaast investeer je € 165,-- (ex btw). Mocht je met z’n tweeën willen komen dan is het tarief voor de tweede en volgende persoon € 85,-- (ex btw). Zijn er meer dan 5 gegadigden voor een shoot? Neem dan contact met mij op voor een offerte op maat, want dan is het nog voordeliger.

Voor de € 165,-- krijg je:

  • een ontspannen fotoshoot met koffie van de Koffiezetterij
  • 2 portretten die ik op twee manieren digitaal aanlever: eentje voor website en social media en eentje speciaal geschikt voor drukwerk
  • de beelden zijn zo uitgesneden en bewerkt dat je optimaal tot je recht komt, terwijl het wel een authentiek en naturel portret blijft
  • het gebruiksrecht van de foto’s

Een afspraak maken

Neem vandaag nog contact met mij op door te bellen (06 53 55 53 53) of te mailen. En wie weet kun jij deze week al een verse eerste indruk maken.

 

Een afspraak maken ... bel mij op 06 53 55 53 53 of stuur een mail naar Hein@zhhz.nl.

 

Hieronder enkele voorbeeld foto's