Personal Branding Shoot

Personal branding portretten; onderscheidend in beeld bij de opdrachtgevers die jij zoekt

Onderscheidend in beeld bij de opdrachtgevers die jij zoekt!

Jouw kennis, je aanpak en je persoonlijkheid zijn een unieke mix. Daarmee onderscheid jij je van jouw concurrenten. Maar hoe kom je aan foto’s waar je deze unieke eigenschappen meteen in ziet en voelt? Niet bij de bekende stockfoto-websites, want daar zijn de foto’s er juist op geselecteerd dat ze heel breed gebruikt kunnen worden. Goede foto’s voor je website, nieuwsbrief en social media zul je dus moeten laten maken. Een persoonlijk portfolio met unieke foto’s, waar je steeds weer uit kunt putten.

Fotoshoot op een plek die past

Om te beginnen inventariseren wij samen wat jouw onderscheidend vermogen is en hoe jouw ideale klant je ziet. Vervolgens brainstormen we samen over welke locatie jouw eigenheid het beste laat zien. We gaan op zoek naar een plek en naar handelingen die kenmerkend zijn voor jou bij de uitoefening van je vak. Daarbij kijken we ook naar de belevingswereld van jouw ideale klant. Wat zijn jullie gemeenschappelijke waarden en hoe kunnen we die uitdrukken in beeld?

Ontspannen ochtend of middag

De fotoshoot duurt een halve dag. Omdat ik je fotografeer in een omgeving waarin jij je thuisvoelt, is mijn ervaring dat zelfs mensen die niet graag voor de camera staan, zich na een kwartiertje op hun gemak voelen. Omdat er geen tijdsdruk is, volgt de ontspanning vanzelf. Sterker nog, mensen vinden het vaak een heerlijk ‘feel good moment’ voor zichzelf. Ik fotografeer je in diverse settingen en in verschillende outfits, zodat je voldoende kunt variëren in de verschillende media.  
Na een paar dagen ontvang je een link naar een webpagina met een uitgebreide serie foto’s waaruit je zelf een keuze kunt maken.

Investering

Jouw investering voor het maken van een persoonlijk portfolio bedraagt € 695,= (ex. btw).

Hiervoor krijg je:

  • een gesprek over jouw onderscheidend vermogen en jouw ideale klant
  • een brainstorm over geschikte locaties voor de fotoshoot
  • advies over geschikte kleding
  • een ontspannen fotoshoot van een halve dag op locatie
  • een social media portret plus enkele zakelijke portretten en/of actiefoto’s
  • 10 tot 15 definitieve beelden die ik op twee manieren digitaal aanlever: eentje voor website en social media en eentje speciaal geschikt voor drukwerk
  • afspraak om na één jaar een vers social media portret te maken, dit portret is dus inbegrepen in de prijs

 

Zo kun je zeker weer een jaar vooruit met goede, onderscheidende foto’s die echt bij jou passen.

 

Wil je uiteindelijk meer foto’s uit de shoot, dan kan dat tegen een kleine meerprijs per beeld.

Ook is het mogelijk om, tegen een meerprijs, visagie bij te boeken.

 

Een afspraak maken

Neem vandaag nog contact met mij op door te bellen (06 53 55 53 53) of te mailen. En wie weet zitten wij deze week al om de tafel om te brainstormen over beelden die bij jou passen.

 

Ja, laten we het maar meteen doen! bel mij op 06 53 55 53 53 of mail (Hein@zhhz.nl) voor een afspraak.

 

 

Hieronder enkele voorbeeld foto's