Werkwijze en arrangementen reportagefotografie

Werkwijze en arrangementen reportagefotografie | Zoals Hein het Ziet!

Hoe ga ik te werk?

Vooraf

Voorafgaand aan de bijeenkomst bespreken wij het doel en de opzet van het programma. Met mijn jarenlange ervaring als bedrijfskundige ben ik bekend met opzet en dynamiek van tal van bedrijfsevents en kan ik suggesties doen over de zaken die we in beeld brengen.

 

Tijdens de bijeenkomst

Tijdens het event beweeg ik met de gebeurtenissen mee op een onopvallende manier. Ik ben op de achtergrond aanwezig en fotografeer zonder de mensen te storen. Daarbij zoek ik steeds een manier om de connectie tussen sprekers en publiek, deelnemers onderling en thematiek van de bijeenkomst te verbeelden. Een geconcentreerde blik van een luisteraar, een spontaan gesprek bij een kop koffie in de pauze, de hilariteit bij de interruptiemicrofoon. Die spontane momenten leg ik vast. Als je de reportage ziet, voelt het alsof je er zelf bij bent.

 

Basisarrangement

De investering voor een reportage bedraagt € 575,= (excl. BTW) per dagdeel. Hierbij is inbegrepen:

  • Een intakegesprek waarin we het programma bespreken, zodat ik een goed beeld heb van doel en opzet van de bijeenkomst
  • Een dagdeel fotografie op locatie
  • Selectie en nabewerking van 30 tot 40 beelden
  • Web-pagina met een beeldimpressie van je evenement om te delen

 

Maatwerk voor extra’s

Heb je specifieke wensen? Dan breiden we het basisarrangement uit met extra opties. In overleg is (bijna) alles mogelijk. Zo heb ik aan het begin van een meerdaagse training een groepsfoto gemaakt van de deelnemers die zij als aandenken ontvingen bij de afronding van de training. Of denk aan een heisessie die wordt afgesloten met outdooractiviteiten die leuk zijn om vast te leggen.


Tip

Combineer een dagdeel fotografie met het maken van (groeps)portretten op dezelfde locatie. Uitermate geschikt voor gezelschappen die slechts sporadisch bij elkaar komen, zoals een Raad van advies of een bestuur. Deze mensen hebben vaak volle agenda’s. Op het moment dat zij bijeen zijn voor een bijeenkomst is het efficiënt om meteen enkele portretten te laten maken. Bovendien  profiteer je  van een aantrekkelijke korting. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Neem contact op