Je LinkedIn profiel up to date in één uur!

Profielfotoshoot 7 juli in Den Haag | Zoasl Hein het Ziet!

Hoe is het met jou eerste indruk op social media gesteld?

Aandacht besteden aan je uiterlijke verzorging als je naar een kennismakingsgesprek of netwerkbijeenkomst gaat, dat vinden we de normaalste zaak van de wereld. Je wilt immers een goede eerste indruk  maken. Dit geldt ook op sociale media als LinkedIn. En wellicht staan er op jouw profiel ook wel van die minder verzorgde zaken die ik zelf regelmatig zie:

  • je lidmaatschap van een zakelijk netwerk staat als meest zichtbare werkervaring
  • één aanbeveling over iets wat je supergoed hebt gedaan jaren geleden, toen je toch echt iets heel anders deed dan nu
  • niet direct duidelijke is waar jij goed in bent
  • een kiekje van jezelf op een terras, of wegkijkend, of met een zonnebril.

LinkedIn is vaak de eerste indruk

Natuurlijk kan je nu denken ‘LinkedIn is voor mijn klantenwerving niet belangrijk’. Maar dat kan je ook denken over perfect gemanicuurde handen: niet direct het eerste verkoopargument, maar wél heel bepalend voor de start van een contact.

Een slecht verzorgd LinkedInprofiel kan jou op dezelfde manier op achterstand zetten

Je gesprekspartner heeft waarschijnlijk allang online gekeken naar je, en is dan ook op je LinkedInprofiel geweest. Heb je daar een onverzorgde indruk gemaakt, dan moet jij nog meer je best doen bij die eerste persoonlijke kennismaking.

Je profiel laat zien wie jij bent en wat je betekent voor je ideale klant

Het gaat er vooral om dat je eerste indruk echt goed is. Dat je laat zien wie je bent, waar je voor staat. Waarom jij zo aantrekkelijk bent voor de mensen die jij het liefste wil helpen.

In één uur je eerste indruk goed op orde

Juist omdat die eerste indruk zo van belang is, bied ik samen met LinkedInstrateeg Hanneke Andringa de gelegenheid om in slechts één uur je eerste indruk flink te verbeteren. In een porfessionele studiosetting maak ik een aansprekende profielfoto. Je krijgt minimaal 2 professionele profielfoto’s die je kunt gebruiken voor social media en website. Vervolgens kijkt Hanneke met jou naar je LinkedInprofiel. Je brengt met haar ter plekke verbeteringen aan, en je krijgt tips op maat waarmee je direct aan de slag kan. Zodat de eerste indruk die jij geeft perfect aansluit bij wat jij kan betekenen.

Investering

De fotosessie kost € 105 (normaal € 125), een profielcheck inclusief tips op maat met Hanneke € 105,-. Boek je de sessie samen dan is je investering € 175. De bedragen zijn exclusief btw.

Wanneer

Op donderdag 8 juli ben je welkom op de kantoorlocatie van Hanneke in Den Haag. Boek nu een tijdslot door mij een mail te sturen dan ga ik je inplannen.

PS

Mocht je al een aansprekende foto hebben of je profiel is net helemaal hebben bijgewerkt dan kun je natuurlijk ook een van de losse onderdelen boeken. Geef dat dan wel even aan in de mail. Wil je met zijn tweeën komen dan kan dat natuurlijk ook.

 

Boek nu door een mail te sturen naar Hein@zhhz.nl