Personal branding portretten

Personal branding portretten; onderscheidend in beeld bij de opdrachtgevers die jij zoekt

Onderscheidend in beeld bij de opdrachtgevers die jij zoekt!

Personal branding is dé manier om je te onderscheiden als zelfstandig dienstverlener. Met de unieke combinatie van jouw kennis, aanpak en persoonlijkheid onderscheid jij je van jouw concurrenten. Foto’s die deze unieke eigenschappen tot uitdrukking brengen, zijn cruciaal bij de profilering van je bedrijf via website, nieuwsbrief en social media. Personal branding foto’s stralen uit waar jij voor staat en spreken jouw ideale opdrachtgever aan.

 

Fotoshoot in eigen werkomgeving

Om te beginnen brainstormen we samen over een geschikte locatie. Bijvoorbeeld:  je werkplek, op locatie bij een opdrachtgever of onderweg naar de klant. We gaan op zoek naar een plek en naar handelingen die kenmerkend zijn voor jou bij de uitoefening van je vak.  Daarbij kijken we ook naar de belevingswereld van jouw ideale klant. Wat zijn jullie gemeenschappelijke waarden en hoe kunnen we die uitdrukken in beeld?


Ontspannen ochtend of middag

We plannen een halve dag waarin ik een reeks foto’s maak. Omdat ik je  fotografeer in een omgeving waarin jij je thuis voelt, is mijn ervaring dat zelfs mensen die niet graag voor de camera staan, zich na een kwartiertje op hun gemak voelen. Omdat er geen tijdsdruk is, volgt de ontspanning vanzelf. Sterker nog, mensen vinden het vaak een heerlijk ‘feel good moment’ voor zichzelf. Ik fotograaf je in diverse setting en in verschillende outfits, zodat je voldoende kunt variëren in de verschillende media.  
Binnen enkele dagen ontvang je een uitgebreide serie foto’s waaruit je zelf een keuze kunt maken.


Investering

Jouw investering voor een personal branding fotoshoot bedraagt € 495,= (excl. BTW).

Hiervoor krijg je:

  • Een gesprek over jouw onderscheidend vermogen en jouw ideale klant
  • Een brainstorm over geschikte locaties voor de fotoshoot
  • Advies over geschikte kleding
  • Een ontspannen fotoshoot  van een halve dag op locatie
  • Een serie van 4 tot 6 portretten
  • 10 tot 15 definitieve beelden in hoge resolutie en ook geschikt voor online gebruik

 

Nader kennismaken?

Wil je meer weten, nader kennismaken of wellicht meteen een afspraak maken? Bel me op: 06 53.55.53.53 of stuur een mail. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.