Hoe is het met jouw digitale reputatie gesteld? | Zoals Hein het Ziet!

 

Vind jij het belangrijk dat je online en offline uitstraling bij elkaar aansluiten? Wil je er zeker van zijn dat je hiermee de juiste impact hebt op je ideale klant? En wil je beeldmateriaal hebben wat daarbij past?

 

Voor een up to date uitstraling laat je je online reputatie scannen door de True Story Company en Zoals Hein het Ziet!

 

Voor jou als ondernemer is je reputatie belangrijk. Dus doe je er alles aan om goed voor de dag te komen. Je hebt natuurlijk een website en ook op social media heb je accounts waarop je regelmatig actief op bent. 

Jij bent je er ook van bewust dat je online en offline uitstraling bij elkaar moeten aansluiten. En uiteraard bij jou als persoon. Anders maak je niet de juiste impact.

Je digitale ik

Laten we het eens over jouw online uitstraling hebben, je digitale ik. Want sinds je jouw huidige website en social media accounts hebt opgezet, ben je veel ideeën, een paar producten en wat rimpels verder.

Dus je boodschap sluit niet meer aan bij je huidige productaanbod. En niet meer bij het beeld wat je klanten van je hebben.

Eigenlijk past je digitale ik niet meer bij je. Jouw online uitstraling is achterhaald door de werkelijkheid. Dat weet je ook. En dat maakt je onzeker.

Je post niet meer zo vaak op social media. En dat blog waaraan je zo enthousiast bent begon ligt ook al een tijdje digitaal te verstoffen. Om maar te zwijgen over je foto’s.

 

Je vraagt je af: hoe krijg ik dit weer op de rails? En hoe zorg ik ervoor dat al dat werk ook een tijdje meegaat?

 

Meer weten? Bel dan nu met Hein op 06 53 55 53 53 of stuur een mail naar Hein@zhhz.nl

Ons aanbod

Speciaal voor ondernemers die willen bouwen aan een duurzame online uitstraling hebben Dirkjan Hupkes van de True Story Company en Hein Athmer van Zoals Hein het Ziet! een reputatiescan ontwikkeld.

In deze scan kijken wij in een ochtend of middag in hoeverre jouw online reputatie nog voldoende actueel is. Dirkjan werkt de scan voor je uit en Hein gaat met je in de slag om aansprekend beeldmateriaal met je te maken.

 

Dit is wat je krijgt:

  • een reputatie scan om in kaart te brengen hoe je in je (digitale) communicatie laat zien wie je bent en wat je doet
  • een professionele fotoshoot, waardoor je foto’s hebt die passen bij jouw verhaal
  • advies over hoe je de foto’s optimaal kunt inzetten voor meer impact
  • een plan waarmee je een samenhangend verhaal kunt vertellen zonder op alle social media platformen dezelfde berichten neer te zetten
  • een plan wat je helpt om met negatieve feedback om te gaan

Investering

Een goede online reputatie vraagt natuurlijk wel een investering. Jouw investering bedraagt €750 exclusief BTW en een halve dag van je tijd op een locatie van jouw keuze voor de fotoshoot plus de reputatiescan.

Het resultaat van die investering is dat je in staat bent om jezelf als ondernemer zo in de picture te zetten dat het de juiste impact heeft. Zo bouw je een stevig fundament onder je online reputatie. Plus de zekerheid dat je online uitstraling een tijdje mee zal gaan, zelfs als het even niet mee zit. Dat geeft je zelfvertrouwen en een stukje gemoedsrust.

 

Bel nu 06 53 55 53 53 of mail naar Hein@zhhz.nl voor een afspraak