Ridderdag Orde van Malta 2017

Ridderdag Orde van Malta 2017 | Zoals Hein het Ziet!

 

Beste mensen, 

Het was mij een waar genoegen om de ridderdag 2017 van de Maltezer Orde te mogen fotograferen. Ook was het goed om een groot aantal oude bekende van de Lourdes bedevaarten terug te zien. Wat een aantal van jullie nog niet wisten is dat ik sinds mijn laatste Lourdes bedevaart (2010) van carrière ben geswitcht. Na ruim 25 jaar als interimmanager werkzaam te zijn geweest, ben ik sinds enkele jaren professioneel fotograaf. Als fotograaf richt ik mij m.n. op het fotograferen van mensen. Zo maak ik veel persoonlijke portretten en beelden voor websites en magazines. Ook kun je bij mij terecht voor beeldverslagen van gebeurtenissen zoals de ridderdag, huwelijken, familiedagen, academische promoties en uitvaarten. Zo heb ik onlangs de uitvaart van mgr. Ernst mogen fotograferen, erg bijzonder om te doen. Kijk gerust eens op mijn portfolio-pagina om een indruk te krijgen van mijn werk, hier kun je o.a. de beeldimpressie van de uitvaart van mgr. Ernst terugvinden.

 

Beeldimpressie Ridderdag Orde van Malta 2017

Hieronder een selectie van de foto’s die ik tijdens de ridderdag maakte. Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren.

 

Het is (nog) niet mogelijk om vanaf deze pagina foto's direct over te halen naar je eigen computer. Als je echter een bestand van een of meer foto's wilt hebben kun je een mail sturen  naar hein@zhhz.nl met daarin het 4-cijferig nummer van de foto('s) dan stuur ik je de bestanden toe. Ook kan ik nabestellingen op papier voor je verzorgen zie ook hier onder.

 

Rest mij je veel veel kijkplezier toe te wensen,

 

 

 

Nabestellen

Mocht je foto’s willen nabestellen dan kan dat. Afdrukken ontvang je per post in een stevige enveloppe. Aan afdrukken zijn kosten verbonden.

Als je graag afrukken wilt hebben dan heb je de keuze uit de volgende drie formaten:

1.      briefkaart formaat                                        € 0,75 per foto

2.      A5 formaat (15/15cm tot 15/22cm)         € 1.50 per foto

3.      A4 formaat (20/20cm tot 20/30cm)         € 3.00 per foto

Eenmalige kosten voor portie en handeling bedragen € 10,00 per bestelling.

 

Een bestelling kun je plaatsten door een mail te sturen naar hein@zhhz.nl met daarin:

  • de 4-cijferig nummers van de foto’s die je wilt hebben en het formaat
  • het postadres waar de afdrukken naar toe kunnen worden gestuurd

Als ik de bestelling binnen krijg stuur ik je per mail een factuur voor de afdrukken. Na betaling van de factuur kun je de foto’s binnen een week per post verwachten.
Het 4-cijferig nummer van de foto vindt je onder de foto in de filenaam.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren