Fototentoonstelling: Impact van corona op het dagelijksleven in Leidschendam - Voorburg

Foto-expo: Impact van corona op het dagelijksleven in Leidschendam - Voorburg | Zoals Hein het Ziet!

Foto expositie Hein Athmer over de impact van corona op het dagelijks leven in Leidschendam – Voorburg

Tot zondag 19 september zijn er in museum Swaensteyn te Voorburg 20 foto’s van mijn hand te zien die onderdeel uit maken van een tijdsdocument over de impact van de coronapandemie in Leidschendam Voorbrug. De 20 foto’s zijn een selectie van de meer dan 150 foto’s die ik in de periode januari – mei 2021 in Leidschendam, Voorburg en Stompwijk maakte.

Het dagelijks leven

Naast het straatbeeld wilde ik ook graag het dagelijks leven fotograferen op plekken waar niet iedereen dagelijks komt. Zo krijg je een kijkje in de keuken van scholen, maatschappelijke organisaties, het bestuur van de gemeente en bij mensen thuis. Uit de beelden spreekt de verwondering, de afstand en leegte, het alleen zijn en de aandacht en toewijding. De thema’s waar omheen de beelden in de expositie zijn gegroepeerd.

Openingstijden expositie

De expositie is van woensdag tot en met zondag tussen 13:00 en 17:00 te bezoeken in Museum Swaensteyn, Herenstraat 101 te Voorburg. De entree bedraagt € 6,- museumjaarkaart gratis.

Persoonlijke rondleiding

Ook geef ik persoonlijke rondleidingen waarin ik een nadere toelichting geef over de beelden en de totstandkoming. Deze rondleidingen zijn op:

Vrijdag 20 augustus tussen 15:00 en 17:00

Vrijdag 27 augustus tussen 15:00 en 17:00

Zaterdag 4 september tussen 14:00 en 16:00

Vrijdag 17 september tussen 15:00 en 17:00

In verband met corona kunnen er maar een beperkt aantal mensen de expositie gelijktijdig bezoeken. Laat mij dus per mail  weten wanneer je wilt komen voor een persoonlijke rondleiding dan reserveer ik een plekje voor je.

 

Hieronder vast een sneak preview van enkele beelden