Cartouche Heren 1 tegen KZ

Cartouche Heren 1 tegen KZ | Zoals Hein het ziet!

KZ Heren 1 - Cartouche: 2 - 3

 
Op deze pagina een beeldverslag van de uitwedstrijd Cartouche Heren 1 tegen KZ gepeeld op zondag 29 oktober 2017.

 

 

Cartouche houdt 3 heel belangrijke punten over aan een zondagmiddag hockeyen. De topper aan de Klatteweg werd namelijk na het laatste fluitsignaal beslist in het voordeel van de Voorburgers.

De gehele wedstrijd waren de twee ploegen aan elkaar gewaagd. Cartouche creëerde kansen, KZ creëerde kansen. Cartouche kreeg kaarten, KZ kreeg kaarten.

De groenhemden kwamen verdiend op een 1-0 voorsprong. Uit de eerste de beste corner pushte Steven Doorman raak. Niet veel later was het echter alweer 1-1 toen KZ slim binnentikte.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Cartouche met meer balbezit, maar KZ met de betere kansen. Het waren de standaardsituaties die de wedstrijd zouden beslissen.

Doorman zorgde voor de 1-2 voorsprong, waarna KZ middels een strafbal weer op gelijke hoogte kwam.

In de slotfase zette Cartouche aan en kreeg het een uitspeelcorner te nemen na een overtreding op van der Vlis. Doorman bekroonde zicht tot man van de wedstrijd door de beslissende 2-3 (en zijn derde van de middag) binnen te pushen.

Feeststemming bij Cartouche dus.

 

Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren. Mocht je een van de foto's willen hebben stuur mij dan een e-mail met het nummer van de foto en ik stuur je de foto('s) toe. 

 

Veel kijkplezier, 

 

Hein Athmer
fotograaf van Mensen  

Bewaren

Bewaren