Cartouche Dames 1 tegen Rood Wit

Cartouche Dames 1 tegen Rood Wit| Zoals Hein het Ziet!

Cartouche Dames 1 - Rood Wit: 0-2

Op deze pagina een beeldverslag van de wedstrijd Cartouche Dames 1 tegen Rood Wit gepeeld op zondag 22 oktober 2017.

Cartouche dames 1 was zondagmiddag zichzelf niet en leed een onnodige 0-2 nederlaag tegen de dames van Rood-Wit.
De groenhemden hadden moeite tot een soepele aanval te komen en dan wordt het erg lastig tot scoren te komen.
Rood-Wit profiteerde daarentegen van zwak verdedigen van de thuisploeg en kon na 35 minuten spelen met een 0-1 voorsprong aan de thee.
Ook na de rust een thuisploeg die wat inspiratie miste. Ook de corner trof geen doel en dus stevende de dames af op een thuisnederlaag.
Toen Rood-Wit uit een strafcorner ook nog eens de 0-2 op het scorebord zette, was het duel wel gespeeld.
Einduitslag: 0-2.

Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren.Mocht je een van de foto's willen hebben stuur mij dan een e-mail met het nummer van de foto en ik stuur je de foto('s) toe.