Cartouche Dames 1 tegen Victoria

Cartouche Dames 1 tegen Victoria | Zoals Hein het Ziet!

Cartouche Dames 1 - Victoria: 0-0
 

Op deze pagina een beeldverslag van de wedstrijd Cartouche Dames 1 tegen Victoria gepeeld op zondag 8 oktober 2017.

 

Cartouche speelde dit weekend haar eerste wedstrijd tegen één van de drie ploegen uit Rotterdam in poule A, namelijk Victoria.

 

Om 12:45 werd er afgeslagen op sportpark Duivesteijn en ondanks dat er veel toeschouwers waren op deze redelijk zonnige zondagmiddag, wist de thuisploeg haar publiek niet op hartverwarmend spel te trakteren. Het spel van de dames uit Voorburg was slordig en miste overtuiging en dit kwam grotendeels ten verdienste van Victoria. Victoria zette hoge druk en dwong daarmee veel foutjes en balverlies af bij de groenhemden. Toch zorgde dit niet voor hele grote kansen aan de zijde van de Rotterdammers en werd er gerust met een gelijke stand van 0-0.

 

De tweede helft kende grotendeels hetzelfde spelbeeld. Victoria was overduidelijk de bovenliggende partij, maar wist desondanks zichzelf niet te belonen. Aan het einde van de tweede helft kregen de dames van Gijs Hessels een aantal strafcorners, maar deze werden er door Cartouche goed uitgelopen. Zodoende stond er na 70 minuten nog steeds de brilstand op het bord, waardoor beide ploegen 1 punt kunnen bijschrijven en de dames van Cartouche naar de derde plek zakken.

 

Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren.Mocht je een van de foto's willen hebben stuur mij dan een e-mail met het nummer van de foto en ik stuur je de foto('s) toe. 

 

Veel kijkplezier, 

 

Hein Athmer
fotograaf van Mensen  

Bewaren