Cartouche Dames 1 tegen Leonidas

Cartouche Dames 1 tegen Leonidas | Zoals Hein het ziet!

Cartouche Dames 1 - Leonidas: 1-3

Op deze pagina een beeldverslag van de wedstrijd Cartouche Dames 1 tegen Leonidas gepeeld op zondag 5 november 2017.

De Voorburgse dames waren dit weekend gastvrouw en kregen de nummer 1 uit poule A, Leonidas op bezoek.

Cartouche startte zeer sterk en wist Leonidas terug te dringen naar eigen helft. De Rotterdammers kwamen moeilijk onder de press van Cartouche uit en de eerste kansen waren via verscheidene strafcorners dan ook voor de groenhemden. Ondanks een aantal corners van Leonidas, was de eerste helft voor de thuisploeg, die zichzelf helaas niet wist te belonen, waardoor er met een 0-0 stand werd gerust.

De tweede helft herpakte Leonidas zich, wat binnen 5 minuten resulteerde in een 1-0 voorsprong na een snelle counter. Dat de counter van de dames uit Rotterdam vandaag gevaarlijk was bleek, want 15 minuten later werd er een strafbal toegekend, na gevaarlijk doorbreken van Leonidas en een onhandige en onnodige hak op de stick door Cartouche, 2-1.

Via een rake corner in de laatste 10 minuten werd uiteindelijk de wedstrijd op slot gegooid, waarna de dames van Niels Heck nog wel de eer wisten te redden, door via Martina Perani de 3-1 te maken.

Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren.Mocht je een van de foto's willen hebben stuur mij dan een e-mail met het nummer van de foto en ik stuur je de foto('s) toe.