Cartouche Dames 1 tegen HIC

Cartouche Dames 1 tegen HIC | Zoals Hein het ziet!

Cartouche Dames 1 - HIC: 2-2

Op deze pagina een beeldverslag van de wedstrijd Cartouche Dames 1 tegen HIC gepeeld op zondag 12 november 2017.

Een belangrijke wedstrijd vandaag voor de dames uit Voorburg. In puntentotaal scheelden de ploegen 2 punten in het voordeel van HIC, dus bij winst zou Cartouche goede zaken doen.  HIC begon fel en speelde snel rond, wat resulteerde in een chaotisch Cartouche. De groenhemden probeerden, net als afgelopen week tegen Leonidas, hoog te drukken, maar moesten al snel terug naar een lagere press. HIC profiteerde hiervan, want via een snelle aanval over links wist een van de speelsters van HIC via de achterlijn een medespeelster te vinden, die de bal achter de keepster wist te krijgen: 0-1.

Toch kreeg Cartouche verscheidene kansen op de gelijkmaker, maar de paal bleek geen medestander vandaag. Tot tweemaal toe was het vandaag de paal die de dames uit Voorburg afhield van een treffer. Solange Mulder wist echter, na mooi aanvallend spel, de bal wel binnen de palen te krijgen en pushte de bal koelbloedig langs de keepster in de lange hoek. Zo werd er gerust met een 1-1 gelijke stand.

Tweede helft een redelijk gelijk spelbeeld. De wedstrijd kon beide kanten op en de ploegen leken aan elkaar gewaagd. Toch was het weer HIC dat als eerste de bal in het goal kreeg, waardoor Cartouche opnieuw tegen een achterstand aankeek: 1-2.  Tien minuten voor tijd kreeg de thuisploeg echter een corner en hoewel er vaak wordt gevarieerd bewees Maureen van den Bree vandaag dat rechtstreeks ook zeker tot de opties behoort. Met een harde, rake slag wist zij de 2-2 op het scorebord te zetten, wat tevens de eindstand was en waarmee Cartouche in haar laatste thuiswedstrijd 1 punt in Voorburg wist te houden.

Door op een van de foto's te klikken worden deze beeldschermvullend weergegeven en kun je er op de gebruikelijke manier doorheen bladeren.Mocht je een van de foto's willen hebben stuur mij dan een e-mail met het nummer van de foto en ik stuur je de foto('s) toe.