Reportagefotografie: koester de opbrengst van jouw bijeenkomst

speciale aanbieding reportagefotografie| Zoals Hein het Ziet!

Profiteer in mei van 20% korting op reportage businessevent

 

Koester de opbrengst van jouw bijeenkomst

Het evenementenseizoen is weer geopend. De winter is achter rug en de agenda’s lopen vol met businessevents, congressen en netwerkbijeenkomsten. Bij een geslaagd event gaan mensen naar huis met energie en een gevoel van verbinding. Als organisator van zo’n bijeenkomst, wil je dat de bezoekers dit gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Een sprankelende beeldreportage van het event draagt daaraan bij. In mei bied ik een interessante korting op een halve dag reportagefotografie. Je betaalt slechts € 299,-- in plaats van € 375,--.

Hiervoor krijg je:

  • Een intakegesprek over doel, opzet en programma van de bijeenkomst
  • Een dagdeel fotografie op locatie
  • Selectie en nabewerking van 30 tot 40  beelden
  • Webpagina met een beeldimpressie van het evenement om te delen.

 

Maatwerk voor extra’s

Heb je specifieke wensen? Dan breiden we het basisarrangement uit met extra opties. In overleg is (bijna) alles mogelijk. Zo heb ik aan het begin van een 3-daagse training een groepsfoto gemaakt van de deelnemers die zij als aandenken ontvingen bij de afronding van de training. Of denk aan een heisessie die wordt afgesloten met outdooractiviteiten die leuk zijn om vast te leggen.


Tip

Combineer een dagdeel fotografie met het maken van (groeps)portretten op dezelfde locatie. Uitermate geschikt voor gezelschappen die slechts sporadisch bij elkaar komen, zoals een Raad van advies. Deze mensen hebben vaak volle agenda’s. Op het moment dat zij bijeen zijn voor een bijeenkomst is het efficiënt om meteen enkele portretten te laten maken. Bovendien  profiteer je  van een aantrekkelijke korting. Informeer naar de mogelijkheden. 

portfolio bekijken                  een afspraak maken