Beeldbank voor de Johan de Witt scholengroep | Zoals Hein het Ziet!

Beeldbank voor de Johan de Witt scholengroep | Zoals Hein het Ziet!

De Johan de Witt scholengroep

heeft in de Haagse Schilderswijk een vijftal scholen, variërend van VMBO tot VWO. Voor hun nieuwe website maar ook voor de werving van leerlingen heb ik het nodige beeldmateriaal mogen verzorgen. Op elke locatie heb ik een dagdeel met een groep leerlingen mogen meebewegen wat heeft geresulteerd in een breed scala van beelden uit het dagelijks leven op hun scholen. 

Beeldbank

De beelden vormen een goede basis voor een beeldbank met eigen beeldmateriaal in plaats van politiekcorrect onpersoonlijk stock materiaal. Het is de bedoeling om deze beeldbank in de komende jaren verder uit te breiden en actueel te houden. Zo kan men steeds putten uit authentiek, aansprekend en actueel beeldmateriaal voor op de website, in nieuwsbrieven, in brochures en voorlichtingsmateriaal, het jaarverslag en wervingsmateriaal. Wervings- en voorlichtingsmateriaal dat aansprekend is voor leerlingen uit groep 8 en een authentiek en reëel beeld geeft van het leven op de “grote” school.

Inverstering

Ook bij leerlingen van groep 8 en hun ouders kun je maar eenmaal een eerste indruk maken. Een eigen beeldbank klinkt dan ook misschien kostbaar maar met die eerste indruk in het achterhoofd is hij zeker niet duur. De investering valt dan ook best mee. Is je interesse gewekt neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

 

Hieronder een greep uit de beelden die ik maakte: